Soutěž o 100 ročních předplatných časopisu Brno Business & Style a 30 knih!

Brno, 13. června 2013 – Redakce časopisu Brno Business & Style již pojedenácté vyhlašuje první kolo ankety Brno TOP 100, ve které může široká veřejnost dát svůj hlas osobnostem, firmám a organizacím, které nejvíce ovlivňovaly dění v Brně. Každý hlasující přitom bude zařazen do slosování o sto ročních předplatných časopisu Brno Business & Style a tři desítky zajímavých knížek!

brno-top-100-2013-soutez-o-casopisy-a-knihy

Hlasovat v prvním kole ankety je možné pomocí elektronických anketních lístků, v každé kategorii můžete dát hlas až 100 kandidátům z kategorie Osobnosti, Firmy a Organizace. V jednotlivých kategoriích můžete na konci hlasovacího formuláře nominovat jednoho či více vašich favoritů, kteří nejsou uvedeni v hlasovacích lístcích, a kteří si dle vás zaslouží postup do druhého kola ankety.

Do ankety jsou zařazeny společnosti se sídlem v Brně, nebo zastoupení firem a organizací se sídlem mimo Brno, ale na Brněnsku působících. Společnosti nejsou posuzovány s ohledem na ekonomické ukazatele, ale zejména z hlediska svého působení ve veřejném životě. Anketa Brno TOP 100 je otevřena všem druhům právních subjektů.

Hlasovací lístky a podrobná pravidla o anketě Brno TOP 100 naleznete zde. Dejte hlas právě vašim favoritům a vyhrajte i vy!


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...