Farmářské trhy v Bystrci startují již v neděli

Brno, 11. dubna 2011 - Již tuto neděli 17. dubna startuje druhá série Bystrckých farmářských trhů. Trhy se budou konat na stejném místě jako v loňském roce, tedy v Brně Bystrci u hotelu Santon, až do konce října 2011.

 

farmarske_trhy2_250

Zájem veřejnosti o první farmářské trhy loni předčil všechna očekávání, trhy navštívilo v průměru 5000 lidí v jednom dni. Letos je připraveno celkem 11 termínů, na kterých své produkty nabídne vždy přibližně 45 farmářů.

Jde především o přímé pěstitele, chovatele a zpracovatele. Návštěvníci se mohou těšit například na skvělé produkty Kozí farmy pana Sedláka ze Šošůvky, čerstvé mléko od pana Kachlíka z Vysočiny, máslo, tvaroh, sýry ze statku Habří, špaldové pečivo od paní Grejtákové a vynikající uzeniny od pana Janíčka ze Židlochovic, Horňáckou bio farmu, víno z Blatničky od pana Janáse, čerstvé maso pštrosí, vepřové i rybí, domácí vejce, sýry, zeleninu, med, žitný kváskový chléb, pohankové koláče, koření, domácí kečupy, okurky a zelí, květiny, domácí bramborové těstoviny, bio čaje z bylinek, rakytníkové produkty a mnoho dalších.

Hostem bude letos rakouská firma Walvietier Kaesehuette, která nabídne čerstvé bio sýry z malých sýráren a z horských farem drobných farmářů. 

zdroj: OREA Wellness Hotel Santon


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...