Mezinárodní výstava nožů na Nové radnici

Brno, 13. března 2014 - V sobotu 15. března v prostorách Křížové chodby Nové radnice od 9.00 do 17.00 hodin uskuteční již XXII. Mezinárodní výstava nožů – Brno super 2014. Jedná se o výjimečnou a svým obsahem ojedinělou výstavu nožů, která je navštěvována laickou i odbornou veřejností.

nuz vystava nozu

Umělecké nože zde vystavují jak tuzemští, tak zahraniční nožíři a umělci působící v této oblasti. Mj. přijíždějí do Brna nožíři z Německa, Kanady, Slovenska, Polska, Maďarska  atd. V rámci výstavy dojde k soutěži ve dvanácti disciplínách, přičemž výsledky soutěže budou vyhlášeny v den výstavy v 16 hodin, tedy hodinu před koncem.

Prestižní výstavu každoročně pořádá Nožířství Maďarič. Záštitu nad touto významnou akcí převzal primátor města Brna Roman Onderka. Akce se zúčastní rovněž tajemník MMB Pavel Loutocký. Brno super 2014 je každoroční akce v jarních měsících. Na podzim se bude konat opět mezinárodní výstava s názvem Podzimní Nože Brně. Více informací na knife.cz.

Zdroj: MMB


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...