Na hradě Veveří se uskuteční premiérový Skotský den, vstup v kiltu zdarma

Brno, 15. května 2013 - V sobotu 18. května se v prostorách hradu Veveří uskuteční první ročník Skotského dne, který pořádá Whisky bar Valevil. Na hudební a taneční scéně se můžete těšit na výborná tématická vystoupení hudebních kapel, vystoupení dudáckého bandu Rebel Pipers, skotského a irského tanečního vystoupení v podání sdružení Žert spojeného s výukou tanců.

skotsky-den-veveri-brno

Pro děti je připraven celodenní dětský program s názvem Pochod za Lochnesskou a lákavé ceny.Siláci se mohou zaregistrovat na tradiční Highland Games – skotské silácké hry, a vyhrát letité whisky z palírny Glenmorangie. Vyzkoušejte své síly při následujících tradičních disciplínách: vrh kládou, běh se závažím, vrh kladivem, vrh závažím do výšky, přetahování s tyčí.

V interiéru hradu je připravena degustace whisky s možností prezentace jednotlivých vzorků, degustace zdarma a nákupu za akční ceny. Můžete se těšit na bohaté občerstvení, stánky s tématickými předměty, řemesly a dárky pro děti. Vstupné na akci je 150,– Kč, návštěvníci v kiltu a děti do výšky 4,5 stopy mají vstup zdarma.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...