Princeznovský bál na zámku ve Slavkově slibuje bohatý program pro malé i velké

Brno, 17. srpna 2012 – Princeznovský bál čeká na malé i velké hosty v sobotu 18. srpna na slavkovském zámku. Princezny, princové a celé královské rodiny si opět přijdou na své. Bude na ně čekat bohatý program včetně rytířského turnaje na koních, sedmihlavého draka, zakletého hradu či zámecké diskotéky. Akce se letos poprvé zúčastní také dětský kanál Disney Channel, který pro děti připravil řadu her. Vrcholem letošního bálu princezen bude návštěva opravdové Disney princezny Popelky.

princezny1_slavkov

Disney Channel bude mít na plese vyhrazený prostor plný okouzlujících her, aby všechny malé prince a princezny zabavil. Děti si mohou trhat bonbóny ze stromu plného sladkostí, zkusit poskládat obrovské puzzle a sportovní nadšenci mohou střílet koše na malém basketbalovém hřišti. Pro ty nejmenší z královského rodu je po celý den připraveno na velké obrazovce promítání seriálů Disney Junior, aby si mohli od festivalových oslav odpočinout.

Protože ušlechtilost je vlastnost každé opravdové princezny nebo prince, vyhlásilo letos nakladatelství Egmont, které akci pořádá, sbírku školních pomůcek pro děti z Klokánku. Každý, kdo přijde na akci, může přinést nějakou školní pomůcku (pravítko, kružítko, obaly na sešity, sešity, vodové barvy apod.). Vybrané pomůcky budou odevzdány Klokánku, který je použije pro své svěřence v novém školním roce.

princ_pruh

 

Akce se letos koná již podeváté. Uskuteční se od 10:00 do 16:00 hod. a vstup na ni je zdarma.

Zámek Slavkov - Austerlitz pro tento den připravil návštěvníkům také kostýmované pohádkové prohlídky zámku, kde bude v zámeckých prostorách předvedena jedna z nejoblíbenějších pohádek, O Popelce. Pro velký zájem o tyto prohlídky pořadatelé doporučují rezervovat si své místo na pokladně zámku: tel. 544 227 548 nebo emailem Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Kostýmované prohlídky se uskuteční v 9:45, 11:00, 13:00 a 14:45.

foto: archiv pořadatelů, nakladatelství Egmont, Disney Channel


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF