Dva muži mířili v centru města na kolemjdoucí zbraní, byla to jen hračka

Brno, 3. července 2012 (MEDIAFAX) - Dva muži ve věku 28 a 32 vystrašili na náměstí svobody v Brně lidi, na které mířili pistolí. Byla to jen hračka a oba aktéři uznali, že udělali hloupoust, sdělil v úterý Jakub Ghanem z brněnské městské policie.

pistole_mirici

Policii zalarmoval svědek, který počínání podnapilé dvojice sledoval z Masarykovy ulice. "Přivolaná hlídka už z dálky zpozoroval muže, který vytáhl zpoza opasku krátkou střelnou zbraň, skočil před lavičku a namířil na osoby sedící na ní. Poté na sedící skupinku něco zakřičel a všichni se začali smát," uvedl Ghanem.

Muž předal zbraň kamarádovi, který namířil na nejbližší dům a několikrát stiskl spoušť. "Ozvaly se jen umělé zvuky. Když se strážníci přiblížili, oba muži se omlouvali a zbraň jim podávali se slovy, že je to pouze hračka za padesát korun ze stánku. Oba aktéři pochopili a uznali, že udělali velkou hloupost," dodal Ghanem.

Lenka Horáková

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...