Dva chlapci nadýchali v Brně alkohol, jeden z nich vzal dědečkovi slivovici

Brno, 29. října 2012 (MEDIAFAX) - Policie v Brně odhalila alkohol u dvou chlapců ve věku 16 a 17 let. Nadýchali 1,58 a 0,74 promile, alkohol měl jeden z nich vzít u dědečka bez jeho vědomí, sdělil v pondělí Pavel Šoba z brněnské městské policie. Hlídka přijala o víkendu oznámení o potyčce v blízkosti hlavního nádraží. Měla se stát na nástupišti jedné z nočních linek. "Zastihli jsme dva mladistvé. Starší z nich měl krvácející zranění na obličeji a stěžoval si na bolest hlavy," uvedl Šoba.

alkohol

Mladík uvedl, že jej fyzicky napadl neznámý muž, který z místa odjel jednou z linek. Při dechové zkoušce vyšlo najevo, že jsou chlapci pod vlivem alkoholu. Podle Šoby mladší z nich řekl, že vzal domácí slivovici dědovi bez jeho vědomí. Zraněný skončil v péči zdravotníků. Strážníci předali případ státní policii.

Lenka Horáková

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...