V Brně si nechala zkontrolovat ňadra z francouzských implantátů pouze 1 žena

Brno, 5. ledna 2012 (MEDIAFAX) - V Brně se objevila zatím pouze jediná žena, která si nechala zkontrolovat prsní implantáty vyrobené z francouzského materiálu, který by mohl být závadný. Ve čtvrtek to řekla mluvčí Fakultní nemocnice u svaté Anny Šárka Urbánková. Klinika u svaté Anny je jediným pracovištěm v Brně, která se estetickou úpravou poprsí žen zabývá - provádějí ji lékaři na klinice plastické a estetické chirurgie.

plasticka-chirurgie-prsni-implantat

"Implantáty si přišla nechat zkontrolovat jedna žena," řekla Urbánková. Připustila, že klinika francouzský materiál pro úpravu ňader používala. Fakultní nemocnice v Brně-Bohunicích, která je největší klinikou na Moravě, estetické operace prsů neprovádí. "Lékaři operují ženy jen pokud je to nutné z medicínského hlediska. Při takových operacích prsní implantáty z Francie nepoužíváme," řekla Mediafaxu mluvčí kliniky Anna Mrázová.

Jiří Nováček

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...