Předprodej vstupenek na MotoGP 2018 odstartoval

Brno, 28. listopadu 2017 - V pátek 24. listopadu byl oficiálně zahájen prodej vstupenek na nadcházející ročník Velké ceny České republiky. Grand Prix se bude konat tradičně o víkendu 3.–5. srpna 2018 a jejím organizátorem bude i letos Spolek pro GP ČR. V prodeji budou vstupenky na přírodní tribuny, všechny sedadlové tribuny a tzv. Camp A.

grand prix brno roman fisa

„Jsem rád, že v případě Velké ceny se spojily síly státu, kraje i města, její podpora je dlouhodobě našim společným zájmem a věřím, že tomu tak bude i v budoucnu. A nejen proto, že se jedná o prestižní sportovní událost, která nás reprezentuje ve světě a je přínosem pro českou ekonomiku, ale také proto, že k Brnu neodmyslitelně patří. Cením si velmi dobrého fungování Spolku pro GP ČR Brno a věřím, že nás v příštím roce opět čeká sportovní událost na vysoké profesionální úrovni,“ řekl hejtman Jihomoravského kraje Bohumil Šimek.

Od pátku bude možné zakoupit lístky na přírodní tribuny Silver, které opravňují ke vstupu na čtyři přírodní tribuny Masarykova okruhu, a vstupenky Gold. Tyto navíc umožňují volný pohyb po všech přírodních tribunách a průchod areálem i shopping zónou u hlavního vstupu na Masarykův okruh. Vstupenky Silver začínají na ceně 1490 korun, Gold pak na 1890 korunách.

„Chceme návštěvníkům i při dalším ročníku brněnské Grand Prix České republiky nabídnout kvalitní služby i jedinečnou atmosféru. Důležitým krokem je tedy i včasný předprodej vstupenek, který se nám letos podaří spustit nejen před Vánoci, ale také o týden dříve než v předchozím roce. Lidé si tak budou moci zakoupit vstupenku a třeba ji i darovat pod stromeček,“ řekl primátor města Brna Petr Vokřál.

Váhat by neměli ani zájemci o vstupenky na sedadlové tribuny, které zároveň umožňují pohyb po celém areálu a všech přírodních tribunách. Ceny lístků na sedadlové tribuny začínají na 2490 korunách na celý závodní víkend. Tzv. Camp A vstupenky budou ke koupi za 3990 korun.

„Grand Prix České republiky patří, co se týče vstupného, dlouhodobě k levnějším velkým cenám v šampionátu. Při srovnání s geograficky i termínově nejbližšími závody, tedy Velkou cenou Německa na Sachsenringu a Velkou cenou Rakouska na RedBull Ringu, pak obdobné vstupenky vycházejí při brněnském závodu levněji,“ uvedl tajemník Spolku pro GP ČR Adam Svoboda.

Vstupenky bude možno pořídit v informačním centru TIC na Panenské 1 a samozřejmě online na stránkách gp.ticbrno.cz, další informace budou k nalezení tradičně na stránkách czechgp.com.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...