Záložník Zbrojovky Zavadil se v Kanasu postavil za pípu a točil plzeňské

Brno, 3. listopadu 2012 – Brněnská restaurace Kanas na ulici Kolejní získala tzv. certifikát kvality, který se uděluje hotelům a restauracím za vysokou míru péče o kvalitu plzeňských čepovaných piv. Vybavení pivnice a restaurace i jeho personál splňují přísné podmínky Prazdroje pro převzetí, uskladnění i samotné čepování piva.

pavel-zavadil-fc-zbrojovka-brno

Slavnostního předání se také zúčastnil Pavel Zavadil, příjemné překvapení fotbalové Gambrinus ligy, záložník a současná hvězda FC Zbrojovky Brno se šťastným číslem 7 na drese. Za pípu se postavil společně s Radkem Pavlíkem, který reprezentoval restauraci Kanas, aby společně symbolicky načepovali půllitr piva Gambrinus ke slavnostnímu přípitku.

„Restaurace Kanas oprávněně získává certifikát za vynikající péči o plzeňská čepovaná piva. Tedy nejen Pilsner Urquell, ale také Gambrinus. Předpokládáme, že certifikát za skvělou péči o pivo pomůže restauraci k získání dalších spokojených zákazníků, kteří dokážou ocenit kvalitu obou plzeňských piv,“ sdělil regionální manažer Plzeňského Prazdroje pro Moravu Leopold Duda.

V restauraci Kanas vedle ležáku Pilsner Urquell čepují také desetistupňový Gambrinus Originál a nealkoholický Birell. Restaurace, která nabízím svým hostům nejen skvělé pivo ale i vynikající gastronomii, se nachází v bezprostřední blízkosti Českého technologického parku a areálu Vysokého učení technického.

„O certifikát jsme velice usilovali. Není ale úplně jednoduché jej získat. Pozornost, kterou tak čepovanému pivu věnujete, se ale rozhodně vyplatí. Získání certifikátu jsme řádně oslavili a zapili se všemi hosty samozřejmě dobrým pivem.“ řekl Radek Pavlík, za restauraci Kanas.

Komplexní program péče o kvalitu piva v restauracích čepujících jeho značky po celé České republice spustil Plzeňský Prazdroj v roce 1999 a počet certifikovaných hospod už načal druhou tisícovku.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...