Hokejisté Komety Brno odletěli na soustředění do Turecka

Brno, 2. června 2012 (MEDIAFAX) - Hokejisté brněnské Komety v sobotu odcestovali na sedmidenní soustředění do tureckého Kizilagacu, kde se budou připravovat na novou sezonu. Jihomoravský klub o tom informoval na oficiálních internetových stránkách. Svěřenci trenéra Zdeňka Venery mohou v Turecku využít velmi dobré podmínky pro přípravu. "Chtěli jsme travnaté hřiště a antukové kurty. Písek i pláže tam jsou, bazénky také. Máme vše, co potřebujeme," těší kouče českého vicemistra.

turecka-vlajka

"Denní plán se bude skládat ze tří organizovaných tréninků. Mezi nimi bude individuální příprava. Počítáme, že kluci budou plavat, dají si vodní pólo. V hotelovém areálu je i velká a dobře vybavená posilovna. Čeká nás turnaj v tenise. Každé odpoledne by mělo probíhat výhradně herní formou," odkryl Venera plán soustředění. Hráči Komety se vrátí z Turecka v sobotu 9. června.

Petr Říha

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...