Startuje finále play-off hokejové extraligy, Pardubice přivítají Kometu

Pardubice, 9. dubna 2012 (MEDIAFAX) - Už toto pondělí vypukne bitva o nového vládce hokejové Tipsport extraligy. Ve finále se utkají Pardubice s Kometou Brno, mírnými favority jsou Východočeši, kteří v pondělí přivítají Moravany od 17.10. Cesta obou týmů do finále vzbuzuje respekt. Kometa téměř do poslední chvíle neměla jistotu, že vůbec bude hrát předkolo play-off, v něm ovšem válí. Po třech duelech smetla Kladno, ve čtvrtfinále pak vyřadila vítěze základní části Spartu a spanilou jízdu Moravanů nezastavila v semifinále ani Plzeň, která uhrála jediné vítězství.

hokej-kometa-fanousci

To Pardubice naskočily rovnou do čtvrtfinále, v němž odehrály zatím nejvyrovnanější sérii tohoto play-off. Proti Vítkovicím byly na pokraji vyřazení, jenže v závěru sedmého duelu dokázaly šťastně vyrovnat a v prodloužení pak dokonaly postup do semifinále. V něm vymazaly lídra Bílých Tygrů z Liberce Petra Nedvěda a dosáhly na finále.

Ondrej Huml, ilustrační foto: Kryštof Turek

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...