Poslední možnost zasmát se zkoušce v Národním!

Národní divadlo Brno bude v pondělí 24. 10. v Redutě naposledy uvádět hru Ohnivá země Václava Štecha. Tu přímo pro něj napsal několikanásobný držitel Ceny divadelní kritiky Tomáš Vůjtek.

Ohnivá země

Svižná konverzační komedie zavede diváky do dvacátých let na zkoušku brněnského Národního divadla mezi opravdové prvorepublikové herecké bardy. Ti zkoušejí hru svého chlebodárce Václava Štecha. Ale zkoušení je vyčerpávající, ředitel Štech náročný, manýry herců nesnesitelné. Dojde se vůbec k vytoužené premiéře?

Přijďte se pobavit na derniéru komedie, která si dělá legraci z lokálních politických praktik, poměrů mezi místními celebritami a z divadelního prostředí. Pro všechny, kteří mají rádi divadlo a vyhrocené situace.

24. 10. 2022 v 19:00 v divadle Reduta


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...