Večer legend přiveze do Brna ikony „květinové hudby"

Brno, 9. dubna 2012 – Už sedmý ročník divácky oblíbeného koncertu Večer legend opět spojí na jednom pódiu legendární jména světového rocku, jejich špičkové interprety z Česka i ze zahraničí a především pak několik generací rockových fanoušků. Koncert se uskuteční v brněnském Semilase v pátek 13. 4. tentokrát ve střihu slavného Woodstocku. Ke slovu tak přijdou hvězdy „květinové doby" a revivaly Jimiho Hendrixe, The Doors, Janis Joplin a Led Zeppelin.

dani_robinson

Na koncertu se představí vynikající americký kytarista Dani Robinson, který spolu se svými spoluhráči z USA a Čech spojuje v hudbě Jimi Hendrixe dokonale věrnou interpretaci s vlastními invenčními vklady. Rakouští The Doors Experience za sebou mají více než desetileté úspěšné koncertování po Evropě, na Večeru legend absolvují premiéru v ČR. Oblíbení brněnští Myst, kteří hrají nezaměnitelně energickým způsobem hudbu Led Zeppelin, naopak jako jediní vystoupili na všech ročnících tohoto festivalu. Hlavní aktérkou Janis Joplin revival je zpěvačka Táňa Poláčková.

Vstupenky koupíte za 220 Kč v předprodeji nebo za 250 Kč na místě. Informace a aktuality naleznete na oficiálních stránkách Večeru Legend.

(red)


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...