Xindl X zamíří v rámci jarního turné i na Flédu, jako předkapela zahraje Kofe-in

Brno, 14. března 2012 - Ve středu 21. března zavítá na Flédu Xindl X v rámci svého jarního turné. Jako předkapela se představí Kofe-in. Ondřej Ládek alias Xindl X má na letošní rok velké plány. A vše zatím nasvědčuje tomu, že se mu všechny také splní – rozhodně pro to dělá maximum. Zrovna vyjíždí se svojí kapelou na převážně moravskou tour, v květnu by se měl objevit jeho nový singl z právě dokončované desky s názvem Láska (vyjde přelomem srpna a září), dále tu máme samozřejmě letní hraní na festivalech (Hrady, Votvírák, Open Air a další) a podzim pak bude patřit divadelnímu turné.

xindl-x-fleda

Proč se odehrává většina jarních koncertů právě na Moravě? „Na Moravě hrajeme moc rádi, publikum tam vždycky skvěle reaguje. A na podzim tam moc koncertů nebylo, tak nechci, aby si naši moravští fanoušci mysleli, že je zanedbáváme,“ vysvětluje Xindl X a dodává, „Moc se těšíme!“

Polovina března ovšem není pro Xindla X jen startem jarní série koncertů (začíná se v Šumperku), ale i dnem premiéry Divadla Letí a jeho představení Plantáž s podtitulem Muzikál ve větším než malém množství, v němž zazní hudba Tomáše Poláka (MIG 21) otextovaná právě Ondřejem Ládkem.

Jako předkapela vystoupí opavská skupina Kofe-in. Společně hrají od roku 2006 a vydali dohromady dvě desky: debutový Osobní vesmír v roce 2009 a Libertin pak přišel o dva roky později. Pod jinak rockovým hávem Kofe-inu je možno zaslechnout prvky electra, trancu a drumandbassu.

Xindl X
Místo: klub Fléda, Štefánikova 24, Brno
Datum: 21. 3. 2012
Start: 20:00 hod.
Vstupné: 180 Kč (předprodej) / 230 Kč (na místě)
Předkapela: Kofe-in

 

Zdroj: Fléda


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...