Fekální agresor Prima v Brně přitvrdil, při rvačce v centru pobodal bezdomovce

Brno, 20. srpna 2012 (MEDIAFAX) - Čtyřiatřicetiletý Jiří Prima, proslulý v Brně jako muž řešící spory prostřednictvím vlastních fekálií, pobodal v neděli večer v Denisových sadech pod petrovskou katedrálou kvůli banálnímu sporu o pár drobných bezdomovce. Útočník nyní čeká v policejní cele na to, zda jej soud vezme do vazby.

Nuz-v-ruce-02

Rvačka mezi Primou a bezdomovci vznikla zřejmě kvůli žádosti několika osob bez přístřeší o cigarety a drobné. "Muž narozený v roce 1978 však na jednoho z nich zaútočil nožem," řekl policejní mluvčí Pavel Šváb s tím, že pobodaného bezdomovce převezla sanitka ve vážném stavu do nemocnice, kde jej lékaři ihned operovali.

Podle informací agentury Mediafax je útočníkem Jiří Prima, nechvalně známý Brňan, který až dosud své spory s lidmi nebo institucemi řešil především veřejným rozléváním vlastních výkalů po ulicích a úřadech.

Agresora policisté bezprostředně po útoku zatkli a obvinili z těžkého ublížení na zdraví. Soud během pondělního odpoledne rozhodne, zda bude vyšetřován na svobodě, nebo ve vazbě.

Primovi může přitížit skutečnost, že jej nedávno brněnský městský soud potrestal 300 hodinami veřejně prospěšných prací za to, že po sporu s ostrahou svými výkaly úmyslně znečistil jedno z brněnských nákupních center.
.

Jiří Nováček

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...