Kentico expanduje, otevírá novou pobočku v Amsterdamu

Brno/Amsterdam, 14. května 2015 – Brněnská IT firma Kentico nadále roste. Tento měsíc oficiálně otevřela své nové kanceláře v nizozemském Amsterdamu. Přední světový vývojář softwaru pro správu firemních online marketingových aktivit chce tímto způsobem rozšířit své pokrytí evropského trhu.

Kentico Amsterdam office

Po Brně a Velké Británii jde již o jeho třetí pobočku v Evropě. Další dvě má pak Kentico na americkém a australském trhu.

„Nové kanceláře jsme otevřeli proto, abychom byli blíže našim zákazníkům v kontinentální Evropě a mohli jim odtud poskytovat potřebné služby a technickou poradenství. Slibujeme si od ní nejen lepší lokální podporu pro zákazníky stávající, ale také příchod nových klientů,“ vysvětluje Petr Palas, zakladatel a CEO Kentico Software. Vedoucím nové pobočky byl jmenován Bart Omlo, bývalý výkonný ředitel holandské IT firmy HintTech.

Kenticu, na jehož softwaru v současnosti běží víc jak 25 000 webových stránek ve stovce zemí, se v prvním čtvrtletí roku 2015 dařilo. Firma získala nové zákazníky, jako jsou například Konica Minolta nebo James Hardie, a neustále nabírá nové zaměstnance. Minulý měsíc navíc získala Cenu generální ředitelky Microsoft za cloudové řešení s mezinárodním přesahem. Titulem „firma, kterou se vyplatí sledovat“ na trhu softwaru pro správu firemních online marketingových aktivit ji navíc nedávno označila světově uznávaná analytická společnost Aragon Research.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...