Top manažeři přijedou do Brna přednášet o leadershipu

Brno, 28. srpna 2014 – Brněnský hotel Barceló přivítá 16. září špičkové leadery českého a zahraničního trhu. Uskuteční se zde totiž konference Leadership Brno 2104, jejímž smyslem je propojit inspirativní osobnosti z byznysu s podnikateli, manažery nebo řediteli, kteří mají zájem dozvědět se více o umění vést a inspirovat. Registrace na akci je otevřena právě nyní.

leadership

Konference Leadership Brno 2014 proběhne ve stylu svižných a úderných přednášek TED. Dozvíte se, jak uznávaní leadeři z rozdílných zemí vnímají leadership, jaký je jejich přístup k zaměstnancům, jak pracují s motivací lidí, jak zvládají krizové situace, jak se jim povedlo inspirovat širokou veřejnost nebo jak dobíjejí energii sobě i ostatním.

Organizátorům se podařilo získat mezi přednášející české a světové špičky v oblasti leadershipu. O své zkušenosti se podělí například Georgina Steinsky, která v 90. letech pomáhala křísit věhlas společnosti Baťa. Později pracovala ve vedení Bellu a restrukturalizovala dobročinnou organizaci Imagine Canada. Na setkání vystoupí například také Libor Suchánek, zakladatel firmy Sulko, jednoho z nejúspěšnějších českých podniků, Karel Havlíček, děkan fakulty ekonomických studií VŠFS a předseda Asociace malých a středních podniků a živnostníků, Jindřich Salajka, managing director obuvnické společnosti ECCO Slovakia nebo Petr Ludwig, autor bestselleru Konec prokrastinace a ředitel GrowJob Institute.

leadershipbanner

Začátek konference je v 17:00 hodin, ve 22:00 hodin začne networkingový večírek. Více informací o přednášejících, včetně registračního formuláře, je k dispozici na oficiálních stránkách www.leadership-brno.cz. Partnerem akce je časopis Brno Business & Style.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...