Kaufland Brno-Bohunice otevírá po přestavbě

Brno, 22. srpna 2012 – Ve čtvrtek 23. srpna 2012 se prodejna Kaufland v Brně-Bohunicích v ulici Kamenice představí svým zákazníkům v nové podobě. Přestavba, která v obchodě probíhala za plného provozu, přináší modernizaci, rozšíření nabídky zboží a řadu dalších vylepšení. Ve středu to uvedl mluvčí společnosti Kaufland ČR Michael Šperl.

nakup-nakupovani

"Nejpodstatnější a také nejviditelnější změnou je vybudování pultu s rybami. Nový obslužný pult nabídne zákazníkům čerstvé chlazené ryby v prvotřídní kvalitě a v požadovaném množství. Přestavba a modernizace je vidět po celou dobu nákupu. Parkoviště u prodejny bylo opraveno, dostalo nové osvětlení a jsou na něm nově vyznačena parkovací místa. Nové a moderní jsou i nákupní vozíky," řekl Šperl.

Přestavba dále přinesla modernizaci oddělení pečiva, které již není v regálech, ale na dřevěných stolech, k nimž je pohodlný přístup. Moderním nábytkem je nově vybaven i obslužný pult. V prodejně je nový nářezový a balicí stroj, připravující balené uzeniny a sýry. Mražené zboží najdou nyní zákazníci v nových mrazicích pultech s nástavci. Ostatní chladicí jednotky jsou nahrazeny moderními a energeticky úspornými spotřebiči.

"Přestavba rovněž umožnila rozšíření prodejní plochy. Zvětšená plocha dovoluje rozšířit sortiment o další oblíbené druhy zboží. Jde například o další produkty z nabídky ovoce a zeleniny, přibudou i výrobky v dalších odděleních. Prodejna dostala zcela nový barevný nátěr, nové osvětlení a nové dekorace stěn. Nákup pak zákazníci ukončí u nově uspořádaných moderních pokladen. V případě potřeby mají zákazníci k dispozici i zcela nové toalety," doplnil Šperl.

Ve čtvrtek 23. srpna 2012 bude před prodejnou v Brně-Bohunicích připraven pro dospělé i pro děti zábavný program – hudba, skákací hrad, kolo štěstí, ochutnávka grilovaných specialit značky K-Purland, ochutnávka nabídky z obslužného pultu, pečiva z pekárny a mnoho dalšího. První zákazníci dostanou dárek v podobě sektu nebo bonboniéry.

(red)


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...