Dodavatelem plynu pro Teplárny Brno bude i v dalším roce SPP CZ

Brno, 10. července 2012 (MEDIAFAX) - Deřiná společnost Slovenského plynárenského průmyslu SPP CZ bude stejně jako letos i v příštím roce dodavatelem zemního plynu pro Teplárny Brno. V úterý to sdělila mluvčí tepláren Michaela Gáliková. "Nabídku jsme vyhodnotili jako nejvýhodnější. Staronového dodavatele potvrdilo již zasedání představenstva Tepláren Brno," uvedla Gáliková.

zemni-plyn

Podle ní byla hlavním kritériem výběru nabízená jednotková cena zemního plynu a záruky na její udržení v průběhu sjednaného období. "Dalšími důležitými faktory bylo zajištění bezpečnosti a spolehlivosti dodávek a také obchodní a technické podmínky dodavatele," vysvětlila mluvčí.

Celkový objem kontraktu dodávek zemního plynu obsahuje 1 800 000 MWh na rok 2013.

Lenka Horáková

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...