Portál dovolena.cz rozšíří na léto počet zaměstnanců o dalších 150

Brno, 9. května 2012 (MEDIAFAX) - Portál dovolena.cz, který spadá pod skupinu Student Agency, rozšíří počet zaměstnanců před letní sezonou o dalších 150 prodejců. Ve středu o tom informoval ředitel komunikace skupiny Student Agency Aleš Ondrůj. Portál tak bude mít na letní sezonu zhruba dvě stovky prodejců. Novinou je otevření pracoviště pro telefonické odbavení požadavků klientů v Brně v Lidické ulici.

Letadlo-pristavani-1

Dovolena.cz podle Ondrůje vykázala za první čtvrtletí meziroční nárůst prodeje zájezdů 48 procent. Rostl i prodej doplňkových služeb k zájezdům, a to meziročně o 10 procent. Hlavními tahouny prodeje zájezdů byly především first minute zájezdy, kde klienti často využívali slevy až na dvě děti do 18 let zdarma, nebo volili slevy na zájezdy až 30 procent z ceny.

"V případě samotných first minute zájezdů činil meziroční nárůst prodeje přibližně 60 procent," doplnil Ondrůj.

Libor Popela

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...