Nové vydání Brno Business se blíží!

Brno, 1. září 2011 - Podzimní číslo časopisu Brno Business se kvapem blíží. V hlavním tematickém bloku si můžete přečíst o aktuálních developerských projektech, stavbě Jižního centra nebo vědeckém centru CEITEC. Téměř sto stran nového vydání Brno Business přinese také anketu s vybranými osobnostmi z Brno TOP 100, průvodce brněnskou architekturou, informace o rekonstrukci brněnské hvězdárny a projektu Mezinárodního centra klinického výzkumu, které je budováno ve Fakultní nemocnici u sv. Anny v Brně. Vracíme se znovu k ožehavému tématu brownfields v Brně a zeptali jsme se co plánuje nový rektor Masarykovy univerzity a jaký vztah k Brnu má předseda Ústavního soudu Pavel Rychetský.

obalka-vyrez

Chybět nebude ani pokračování seriálu o slavných brněnských kavárnách, pravidelné novinky brněnských vinoték nebo kulturní tipy. Pro cizince žijící v Brně a pro zahraniční návštěvníky je určena nová anglická část časopisu s výběrem a překladem nejzajímavějších článků. Přehled vybraných článků z aktuálního čísla najdete zde.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...