ČSOB otevřela v Brně novou pobočku

Brno, 21. února 2011 - ČSOB otevřela v Brně v městské části Černovice novou pobočku, která bude obsluhovat jak klienty – fyzické osoby, tak malé a střední podniky a korporátní firmy. Nová pobočka se nachází v přízemních prostorách nového bytového domu Eliška na významné komunikační tepně v blízkosti stanice MHD.

csob2

„I v dnešní době pobočky mají a do budoucna budou mít velký význam. Klienti především u složitějších bankovních produktů upřednostňují osobní kontakt se svým bankéřem či poradcem. Naše služby chceme přiblížit i občanům a firmám z městské části Brno – Černovice, proto jsme se rozhodli právě zde otevřít novou pobočku,“ řekl Christof de Mil, ředitel pobočkové sítě ČSOB. „Do konce roku plánujeme otevřít ještě několik dalších poboček v závislosti na zajímavých příležitostech, které by mohly v průběhu roku nastat,“ doplňuje Christof de Mil z ČSOB.

Tato teritoriální část města Brna doposud nebyla pokryta pobočkovou sítí ČSOB. Lokalita Brno – Černovice skrývá potenciál spojený s rozvojem nového železničního uzlu a přesunu brněnského nádraží. Klienti budou moci na této pobočce využít kompletní škálu produktů a služeb, které ČSOB poskytuje.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...