Brněnským veletrhům se ekonomicky daří

Brno, 25. ledna 2011 - Veletrhy Brno, středoevropský lídr na trhu výstavnictví, budou mít výrazně lepší hospodářský výsledek, než se očekávalo. Původní plány počítaly s odhadovanou ztrátou ve výši 120 milionů korun, avšak konečný výsledek hospodaření za rok 2010 bude významně pod tímto odhadem z loňského prosince.

pavilon_v


Společnost Veletrhy Brno se v tuto chvíli těší velmi dobrému finančnímu zdraví, má výrazně lepší likviditu a současně hlásí pokles pohledávek. Všechny existující závazky byly splaceny včas a v plné výši a postupně se lepšící ekonomická situace dokonce umožnila uhradit mimořádnou splátku vůči konsorciu úvěrujících bank. Věřitelé byli s předběžnými hospodářskými výsledky seznámeni a přijali je velmi pozitivně.
Společnost KPMG v těchto dnech dokončuje nezávislý audit, jehož výsledky budou zveřejněny v druhé polovině února, ihned po dokončení zprávy auditora. Veletrhy Brno očekávají v důsledku oživení ekonomiky a přijatých konsolidačních opatření pozitivní vývoj i v roce 2011.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...