Konference připomene Mezinárodní den porozumění koktavosti

Brno, 21. října 2015 - Zajímá Vás příčina vzniku koktavosti? Víte, v čem se liší terapie koktavosti v ČR a USA? A jak se s koktavosti naučit život žít, nikoliv jej pouze prožívat? Odpovědi na tyto otázky obdržíte 22. října u příležitosti Mezinárodního dne porozumění koktavosti. Místo konání je Soukromá klinika LOGO s.r.o. na ulici Vsetínská 20 v Brně, a to od 10 do 16 hodin.

koktani koktavost

Pořadatelem konference je Občanské sdružení LOGO ve spolupráci se Soukromou klinikou LOGO s.r.o., která dlouhodobě spolupracuje s předními světovými organizacemi, které se zabývají narušenou komunikační schopností, zejména potom poruchami plynulosti mluvy, tedy i koktavostí.

Hlavním hostem konference bude Barbara L. Dahm z Institutu komunikační terapie NEW JERSEY, která představí účastníkům revoluční přístup v léčbě koktavosti pod názvem Dynamická terapie koktavosti. Tato přední terapeutka, mimochodem poprvé v ČR, Vás seznámí s vlastními zkušenostmi z terapie této narušené komunikační schopnosti.

Z tuzemských odborníků bude prezentovat možnosti terapie PhDr. Petr Staníček ze Soukromé kliniky LOGO s. r. o., která dlouhodobě zaznamenává úspěchy na poli nejenom této poruchy řeči. Konkrétně tak budete seznámeni s komplexním programem, zahrnující jak individuální, tak i skupinové terapie, a to často v podmínkách a prostředí, které by Vás jistě nenapadlo.

Konference je určena nejenom pro logopedy, psychology, pedagogické a sociální pracovníky, osoby s narušenou komunikační schopností a jejich rodinné příslušníky, ale i pro studenty a širokou veřejnost, která vnímá komunikaci jako důležité společenské téma.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...