Hledají se noví Miss a mistr Charme

Brno, 30. května 2014 – Castingy soutěže Miss a mistr Charme 2014 jsou v plném proudu. Zájemci se mohou přihlásit na oficiálních stránkách modelingové agentury Charme. Ti úspěšní se pak sejdou při vyhlášení na velkém finále, které se uskuteční 9. října v AS Clubu v brněnském Jundrově.

MAMCH

Miss a mistr Charme, soutěž krásy těla, ale především duše, se letos koná už posedmé. Její vítězové se mohou těšit na spolupráci s modelovou a uměleckou agenturou Charme, školu modelingu, pobyt na cestách s CK Emma a také atraktivní výhru od CK Riviera Tour – plavbu na luxusní lodi společně s Danem Nekonečným.

Účastníci soutěže, jenž postoupí z castingů, se zúčastní módní show, která se uskuteční 29. června v Brně. Finále potom proběhne 9. října a jeho návštěvníci se mohou těšit na účast známých osobností a zajímavý program včetně představení exkluzivní kolekce návrhářských modelů z ruky ředitelky akce Jany Couralové. Večerem bude provázet Daniel Nekonečný.

Vyhlášení soutěže Miss a mistr Charme proběhne pod záštitou primátora města Brna Romana Onderky a za účasti dalších významných a známých osobností. Více informací naleznete na stránkách www.charmemodels.cz.

(red), foto: archiv pořadatelů


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...