Začíná pátý ročník soutěže šarmu Miss a Mistr Charme. Přihlásit se můžete i vy

Brno, 9. března 2012 – Československá soutěž Miss a Mistr Charme 2012, kde nezáleží na výšce, váze nebo věku, ale pouze na šarmu a osobnosti, vstupuje do svého pátého ročníku. Již potřetí se bude volit nejen královna, ale i král šarmu. Casting do soutěže, kde odborná porota hodnotí krásu těla i duše, se uskuteční 5. května v hotelu Santon. Slavnostní finále s bohatým doprovodným programem pak bude hostit Orea Hotel Voroněž v říjnu. Pokud chcete zkusit své štěstí a dovedete zapůsobit svým šarmem, přihlaste se do soutěže na oficiálních stránkách pořádající agentury Charme charmemodels.cz.

sarm

Zájemci budou mít příležitost vyhrát vstupenky na akci s časopisem Brno Business. Loňským ročníkem slavnostního večera provázel Zdeněk Junák. Letos je mimo něj ve hře charismatický Jan Čenský a několik divadelních herců, jejichž jména zatím pořadatelé nezveřejnili. V porotě zasedne například tanečnice Libuška Vojtková, Daniela Magálová, ředitelka soutěže Miss Mirabelle Jana Couralová a spousta dalších známých a významných osobností. V minulém ročníku dominovala mezi ženami studentka Alena Poláková, mezi muži zvítězil Alex Melicher z Piešťan. Překvapením bylo mezi ženami třetí místo teprve třináctileté Denisy Oborné.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...