Vánoce v Lužánkách si užijí rodiny po celý měsíc i mezi svátky

Brno, 1. prosince 2023 – Kde si vykoledujete mikulášskou nadílku? Vyrobíte ozdoby, věnce, dárky a upečete perníčky? Kde zažijete vánoční atmosféru, zvyky, vystoupení, tematickou čtenářskou dílnu a pohádkovou procházku? Lužánecká pracoviště na několika místech v Brně nabízí program pro rodiny s dětmi od první adventní neděle až do příchodu Ježíška. Nově také vytuněný e-shop se stylovým oblečením.

Mikuláš Liška 2019 foto scv luzanky

Tvoření na osmi místech v Brně až do příchodu Ježíška
K Vánocům v Lužánkách odjakživa patří radost z tvoření a vlastního výrobku, který možná potěší i vaše nejbližší pod stromečkem. Sdílejte nadšení s námi v adventních dílnách až do 18. prosince! Vyberte si podle téma, nebo kde jsme vám nejblíž: Labyrint a Lány v Bohunicích, Lata v Žabovřeskách, Louka na Vinohradech, Lesná, Lidická v centru Brna, Linka ve Starém Lískovci, Legato v Kohoutovicích .

Originální dárek? Stylové oblečení v jedinečném provedení
Navštívit můžete taky online lužánecký obchod z pohodlí domova, kde nově najdete oblečení a další doplňky pro celou rodinu. Trička, legíny, ponožky, láhev na kolo nebo klíčenka. Kvalitní kousky v lužáneckém provedení vznikly ve spolupráci se značkou Meatfly a budou vám slušet! Nepřehlédněte také tvořivé balíčky s materiálem a návody na obchod.luzanky.cz.

Vánoce v Lužánkách? Tvořivé a divadelní
Tradičně největší akce se chystá v lužáneckém pracovišti Lidická. Tentokrát si užijete Vánoce v Lužánkách aneb Cesta světla v tamní zahradě a v unikátních sklenících LUSK. Na programu budou tvůrčí dílny jako malované baňky, ozdoby z foukaných perel, medové balzámy na rty, vánoční vazby, vlastnoručně upečené trdelníky i kovárna. Součástí bude i Dobročinný obchůdek na podporu výcviku vodicích psů. Na závěr akce si zazpíváte koledy v doprovodu živé hudby a uvidíte divadelní happening Betlém aneb převeliké klanění. Přijďte na Lidickou 50 v sobotu 16. prosince od 13 do 19 hodin!

A kam mezi svátky? Na procházku do pohádky
Procházka s jedenácti zastaveními O vánočním zvonu vás provede Žabovřeskami od radnice přes ulice Luční, Mozolky, Foerstrova až na Makovského náměstí ke skutečnému zvonu přání. Stavte se kdykoliv od 16. prosince do 7. ledna. Více o akcích na luzanky.cz.

Zdroj a foto: SVČ Lužánky, Mikuláš Liška


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...