Richard Adam Gallery přivítá módní přehlídku vlčí smečky

Brno, 6. listopadu 2014 – Vlčí gang, Wolfgang, tak si říkají módní návrhářky Viktorie Kaštánková a Zuzana Milandu, které v pátek 7. listopadu předvedou své umění na módní přehlídce v prostorách bývalé továrny – Richard Adam Gallery.

Wolfgang

S originálními a neotřelými módními kousky, novými materiály a střihy se návštěvníci seznámí od 21 hodin, kdy přehlídka začíná. Show, kterou návrhářky nazvaly Wolfgang night at the gallery, hudebně podkreslí DJ Elio. „Oblečení značky Wolfgang není jen materiál a střih, je to styl a směr, svoboda každého jedince a síla smečky. Název je pro návrhářky velmi důležitý, jsou takovou vlčí smečkou – komunitou, kterou tvoří fanoušci a příznivci Wolfgangu. Ty spojuje vášeň pro módu a styl, životní postoj," uvedla programová ředitelka Richard Adam Gallery Karolína Trllová.

Výtvarnice pustí na molo i značky ostatních mladých návrhářů, které ve svém obchodě zastupují. Novou kolekci na molu tak představí například Markéta Svobodová, objeví se oblečení značky Rychter_D, lidé se seznámí s tvorbou Jiřího Kalfaře, Lukáše Macháčka. Nebude chybět ani holandská Scotch & Soda nebo značky About, Wooliere či White white.

Návštěvníkům a příznivcům módy se dveře galerie otevřou již v 19 hodin, aby se mohli občerstvit u barů a dát si koktejl nebo kávu. Po přehlídce bude diváky bavit muzikant a vokalista Tom Holič, který poněkud netradičně zahraje house music živě na několik hudebních nástrojů.

Dospělí za vstupenku zaplatí v předprodeji buď v RAG nebo přímo v obchodě Wolfgang store ve Vachově ulici 200 korun, na místě stojí 250 korun, studenti mají vstup za 150 korun.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF