Odneste si historický dárek z Moravského zemského muzea

Brno, 12. prosince 2013 - Moravské zemské muzeum pořádá v sobotu 14. prosince od 10 do 16 hodin již třetí ročník vánočního historického bazaru. Z Přednáškového sálu Dietrichsteinského paláce na Zelném trhu si tak můžete v tento den odnést zajímavé a netradiční dárky! Předmětem bazaru jsou věci starší než dvacet let, těšit se můžete například na dámské doplňky, šperky, bytové doplňky, staré knihy, hračky či zajímavou keramiku a sklo.

sperk

Historický bazar tak nabízí zajímavou příležitost pořídit dárky či předměty, na které sice z pochopitelných důvodů nedostatete záruku, zato můžete objevit kousky, které jinde rozhodně nekoupíte. Rozhodně doporučujeme k návštěvě!

(red)


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...