V Jedovnicích o víkendu vrcholí rybářské žně!

Brno, 26. října 2012 – Tradiční svátek všech rybářů se o víkendu 27. – 28. října koná v Jedovnicích. Uskuteční se zde výlov rybníka Olšovec a všichni, kdo chtějí nahlédnout pod ruce zkušeným rybářům nebo si jen pochutnat na rybích specialitách, jsou vítáni. Součástí akce bude také dvoudenní jarmark rozmanitého zboží, stánkový prodej živých ryb nebo doprovodný program pro děti. O akci informují oficiální stránky Jedovnic.

vylov1

Přestože je pro rybáře výlov pořádná dřina, za nic na světě by neměnili. Díky nim pak bude víkend u rybníka Olšovce nejen nevšední podívanou, ale také příležitostí k ochutnání ryb jako tolstolobik, amur, lín, candát, štika nebo sumec.

Akci každoročně navštíví desetitisíce lidí. Doprava do Jedovnic proto bude posílena, a to linka 201 (Brno, Stará osada – Jedovnice) a linka 231 v úseku Blansko – Jedovnice. Linka 201 bude posilována od 8:15 do 13:15, linka 231 ve směru z Blanska od 8:40 do 12:40. Ve směru z Jedovnic do Brna nebo Blanska budou spoje na linkách 201 a 231 posilovány v době od 12:00 do 17:05 hodin.

Podrobnosti o akci najdete na stránkách www.jedovnice.cz.

(red), foto: Kryštof Turek


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...