Do Valtic na motorkářský memoriál Jána a Alojze Vychodilových

Brno/Valtice, 28. srpna 2014 - Ve dnech 29.–31. srpna se ve Valticích na zahradě u hostince Pančava uskuteční setkání motorkářů s názvem Motosraz Valtice 2014. Ten bude věnován vzpomínce na Jána a Alojze Vychodila. Zvaní jsou všichni motopříznivci a motorkáři z celé České republiky i Slovenska.

motosraz valtice 2014

V pátek večer bude na programu hudební večer s koncerty, na kterých vystoupí kytarista, rocker a motorkář „Sekáč“ Břetislav Čaňo a v zeštíhlené sestavě také skupina IRNIS. V sobotu od 14.00 bude zahájena na valtických zámeckých schodech slavnostní motovyjížďka, jejíž trasa povede nejen po jižní Moravě, ale i do Rakouska.

Sobotní večer opět přinese bohatý hudební program, v rámci nějž vystoupí alternativně bigbítová kapela NEVERS z Brna, rocková skupina VZTAHY z Pohořelic či opět pop-rockoví IRNIS z Valtic. Vstup na jakoukoli část memoriálu je zdarma, pořadatelé srdečně zvou všechny návštěvníky z řad nejen motorkářů.

(tof), foto: archiv pořadatelů


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...