Šafářová na US Open postupuje

New York, 1. září 2011 (MEDIAFAX) - Česká tenistka Lucie Šafářová udolala ve 2. kole ženské dvouhry Američanku Madison Keysovou 2:1 na sety a postupuje. Teprve šestnáctiletá domácí tenistka, která v New Yorku hraje na divokou kartu, brněnské rodačce pořádně zatopila. První set vyhrála 6:3 a také druhou sadu odstartovala lépe. Šafářové vzala servis a vedla 2:1. Pak se ale začal vývoj zápasu obracet. Šafářová si vzala podání zpět, v samém závěru se jí navíc vydařil brejk a celou sadu ukončila v poměru 7:5.

tenis250

K vítězství byla přesto blíže Američanka, za stavu 3:3 ve třetím setu sebrala Šafářové servis, českou hráčku to však psychicky nezlomilo a do konce zápasu už nepovolila soupeřce ani jednu hru. Šafářová narazí ve 3. kole na Rumunku Niculescuovou, která smetla z kurtu přemožitelku Petry Kvitové, krajanku Dulgheruovou 6:3 a 6:0.

Jan Švanda, Pavel Urban, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...