Od středy se prodávají vstupenky na České hokejové hry

Brno, 24. února 2011 (MEDIAFAX) - Od středečního dopoledne si mohou hokejoví fanoušci kupovat lístky na České hokejové hry, které jsou posledním turnajem podniku Euro Hockey Tour v této sezoně. Vstupenky budou k dostání na www.ticketpro.cz a ve vybraných pobočkách sázkové kanceláře Tipsport.

stadion-sedadla-250

České hokejové hry se budou konat v hale Rondo od 21. do 24. dubna. Turnaj nebude pouze posledním článkem letošní Euro Hockey Tour, poslouží také jako jedna ze závěrečných příprav na mistrovství světa na Slovensku.

"Doufáme, že brněnští fanoušci dostojí své pověsti a že se nám ve spolupráci s nimi podaří překonat návštěvnost z předchozích dvou ročníků, která shodně činila něco málo přes 18 tisíc za pět zápasů," přeje si předsedkyně představenstva společnosti BPA (marketingový partner českého hokeje) Jana Obermajerová.

Do prodeje ve středu šly také vstupenky na přátelské zápasy české reprezentace se Švýcarskem (15. a 16. dubna, Litvínov) a Kanadou (27. dubna, Praha).

Ondřej Huml

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...