Písničkáři zvou do Café Práh na další Open Mic

Brno, 30. srpna 2012 – V úterý 4. září se v bezbariérovém Café Práh v brněnské Vaňkovce uskuteční písničkářské setkání nazvané Open Mic na prahu. Hlavním hostem v pořadí již devátého večera bude skladatel a zpěvák Roman Dragoun. V kratších blocích se dále představí pouliční harmonikářka Krystyna Skalická a písničkáři Anna Dvořáková, Magdalena Hulcová a Aleš Vosáhlo. Kromě nich může ovšem vystoupit i kdokoli z příchozích.

RomanDragoun

„Open Mic je otevřený skutečně pro každého. Nerozhodují zkušenosti, míra profesionality, věk nebo politická orientace. Svou chvíli pozornosti si zaslouží každý, kdo o ni stojí," říká základní princip pořadu jeden z pořadatelů Ondřej Machát. „Rostoucí zájem svědčí o tom, že podobná platforma tady v Brně dosud chyběla a o to větší má nyní smysl," dodává.

Open Mic na prahu si již vytvořil slušnou diváckou základnu. Je večerem určeným pro muzikanty a básníky bez rozdílu věku, žánru či zkušeností, kteří mají chuť a odvahu vystoupit se svými autorskými počiny. Druhou cílovou skupinou jsou pak návštěvníci, kteří jsou ochotni dát takzvaně „písni uši!".

Akce se koná každé první úterý v měsíci v nekuřácké kavárně Café Práh, která je umístěna v klidné ulici na vnější straně Vaňkovky, přímo naproti Wannieck Gallery (Ve Vaňkovce 1). Ta nabízí přátelské prostředí pro malé i velké, cyklisty i vozíčkáře. Výše vstupného je dobrovolná.

Open Mic na prahu podporuje Nadace Život umělce. Zájemci z řad písničkářů i posluchačů najdou další podrobné informace na internetových stránkách www.openmic.eu.

foto: Roman Dragoun, archiv pořadatelů


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF

Kulturní akce v Brně

<<  Červen 2019  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Nejbližší akce
24.05. Animefest 2024..
22.06. INTERCANIS..