Progres 2 opráší legendární Dialog s vesmírem

Buchlovice, 27. srpna 2012 (MEDIAFAX) - Na legendární multimediální projekt Dialog s vesmírem brněnské rockové skupiny Progres 2 se mohou těšit návštěvníci pátečního koncertu v zámeckém amfiteátru v Buchlovicích. Diváky čeká jako host i další brněnská legenda Futurum, upozornil Vítězslav Chromek z pořádající agentury Vichr Production.

progres2

Pro Progres 2 je vystoupení na Slovácku zároveň jeho letošním závěrečným letním koncertem. Kapela se totiž zapojila do maratonu vystoupení po českých a moravských hradech a zámcích v rámci multižánrového festivalu Hradologie a po buchlovickém vystoupení ohlásila oddych. Na pódia se opět vrátí až 4. října v brněnském klubu Mersey.

"V každém případě jsme si dobře zahráli. Zvuk, zázemí, prostředí, počasí i nálada v publiku a na jevišti - vše bylo bezva," vyjádřili se členové legendární kapely k letní šňůře na své webové stránce.

Páteční večer v Buchlovicích slibuje naprosto originální koncert Progresu 2, na kterém zazní v první části průřez dosavadní tvorbou a ve druhé části čtyřicetiminutová sekce z Dialogu s Vesmírem včetně velkoplošných projekcí a dechové sekce. "Návrat k tomuto programu se koná po dlouhých třiceti letech," podtrhl Chromek.

Progres 2 vystoupí v nejsilnější sestavě: Pavel Váně - zpěv, kytary, Zdeněk Kluka - bicí,zpěv, Miloš Morávek - kytary, Pavel Pelc - baskytara, Roman Dragoun - klávesy, zpěv

V první části večera vystoupí další brněnská legenda Futurum s Best Of, poté Progres 2 uvedou průřez tvorbou od Mauglího až po Třetí knihu džunglí. Třetí část koncertu bude patřit právě Dialogu s Vesmírem.

Koncert v buchlovickém zámeckém amfiteátru začíná v pátek 31. srpna ve 20. hodin, informace k akci lze najít také na www.vichr.cz

Zdeněk Matyáš, foto: Progres 2, zdroj: oficiání stránky kapely

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...