Malíř Kristian Kodet připravuje rozsáhlou výstavu v Brně

Tábor, 24. května 2011 (MEDIAFAX) - Rozsáhlou výstavu svých obrazů a grafik zahájí 2. června v Brně malíř Kristian Kodet. O týden později představí veřejnosti knihu o sobě, jejím autorem je Pavel Veselý.

kristian_kodet250

Výstava bude průřezem současné tvorby Kristiana Kodeta.

O týden později představí veřejnosti v pražském klubu Lávka knihu, kterou napsal Pavel Veselý. Její název je S Kristianem Kodetem o Kristianu Kodetovi. "Není to klasicky vedený rozhovor, ale spíše vzpomínky a postřehy doplněné fotografiemi mých obrazů," uvedl malíř.

Na své jihočeské faře u Tábora chce po půlročním pobytu v USA trávit následující měsíce. Během této doby bude podle svých slov připravovat ještě několik menších výstav. "Budu v Česku asi do konce roku a pak opět zamíříme s manželkou na Floridu," dodal Kristian Kodet.

René Kekely, foto - zdroj: kristiankodet.com

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...