Muž střílel v Brně z pistole, zpacifikovala jej policie

Brno, 21. dubna 2012 (MEDIAFAX) - Městská policie zasahovala v Brně u devětatřicetiletého muže, který střílel z pistole poblíž dálnice. Zpacifikovali jsme jej a předali do péče zdravotníků, řekla v sobotu mluvčí brněnských strážníků Denisa Kapitančiková. Případ se stal v Labské ulici během posledních dní. "Dostali jsme oznámení, že se muž snaží přelézt svodidla u dálničního přivaděče a také vystřelil z pistole," uvedla Kapitančiková.

Pistole-v-ruce-01

Hlídka spatřila dotyčného, který z místa právě utíkal. "Policisté se za použití taktiky zákroku proti ozbrojenému pachateli nepozorovaně přiblížili zezadu k podezřelému a za použití hmatů a chvatů sebeobrany jej svedli na zem. Přesvědčili se, že měl u sebe plynový revolver s náboji v zásobníku. Zbraň mu odebrali," řekla mluvčí s tím, že muž jevil známky podnapilosti.

Skončil v péči zdravotníků, kteří jej převezli na protialkoholní záchytnou stanici. Případ převzala státní policie.

Lenka Horáková

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...