Policie zjišťuje totožnost muže, který zemřel v Brně a nikdo jej nepostrádá

Brno, 11. ledna 2012 (MEDIAFAX) - Policisté žádají veřejnost o pomoc při identifikaci neznámého muže, jehož našli mrtvého na konci minulého roku. Jak ve středu řekl brněnský policejní mluvčí Pavel Šváb, zemřelého nikdo nepostrádá. Mrtvola ležela na cyklostezce lemující Svratku v místech mezi dvěma železničními mosty na Štýřickém nábřeží. "Muž nezemřel násilnou smrtí," uvedl Šváb s tím, že policie nemůže zjistit totožnost mrtvého a nikdo jej ani nehledá.

Kriz-kristus

"Muž měl okolo 55 let a 170 centimetrů. Měl šedé vousy vousy a plnovous. Byl oblečený do zeleného trika, šedého svetru, modrých riflí, oranžovočerné bundy s kapucí a přes ni měl flaušovou mikinu béžové barvy. Na nohách měl kožené černé boty," popsal Šváb. Dodal, že muž zemřel nejdéle dvě hodiny před nálezem.

Lenka Horáková, ilustrační foto: Kryštof Turek

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...