Nový koncept poboček České pojišťovny také v Brně

Brno, 7. května 2013 - Česká pojišťovna otevřela pobočku v prostorách nově otevřeného obchodního centra LETMO na Nádražní ulici v Brně. Její design plně koresponduje s novým pojetím poboček, podle kterého chce Česká pojišťovna v následujících letech postupně přestavět celou svou distribuční síť.

ceska-pojistovna-oc-letmo-brno

Nový pobočkový koncept zohledňuje v čase se měnící potřeby klientů. Při příchodů klienta osobně uvítá referent pobočky a v případě plné vytíženosti všech obslužných míst ho uvede do čekací zóny. Pro zájemce je k dispozici rovněž samoobslužná zóna, kde lze vše vyřídit on-line pomocí videokonference s operátorem klientského centra.

Jednotlivá pracovní místa referentů jsou umístěna ve volném prostoru a jsou oddělena akustickými deskami, aby měli zákazníci při vyřizování svých potřeb dostatek soukromí.

Foto: ČP


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...