Brno podpoří více než milionem střediska volného času

Brno, 25. září 2023 - Brněnští radní souhlasili s poskytnutím 1 330 000 korun na úhradu provozních nákladů středisek volného času. Vše musí ještě schválit říjnové zastupitelstvo.

deti horolezci

Letos město Brno již poskytlo 1 600 000 korun na provoz Střediska volného času Lužánky a 370 000 korun na provoz Lipky. „Nyní město Brno rozdělí dalších 1 330 000 korun. Částka je určena na náklady za elektrickou energii, plyn, teplo nebo za vodné a stočné,“ vysvětlila brněnská primátorka Markéta Vaňková.

Příspěvek získá 14 středisek. „Konkrétně jsou to pobočky Lány, Labyrint, Legato, Lyska sídlící na Koniklecové ulici, Lyska sídlící na ulici Kosmonautů, Linka, Rozmarýnek, Sluníčko, Fantázie, Kamenačky, Paleta, Bystrouška, Kominíček a Mateřídouška,“ dodala radní pro oblast školství Irena Matonohová.

Zdroj: TIS MMB, foto: Ingimage


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...