Město vybuduje na přehradě veřejná grilovací místa

Brno, 19. listopadu 2015 - Vedení města Brna si dalo za cíl ještě více využít rekreační potenciál brněnské přehrady. Proto nyní zahajuje přípravy na instalaci grilovacích míst kolem přehrady tak, aby si lidé a návštěvníci přehrady mohli v přírodě kdykoliv ugrilovat jídlo.

verejna grilovaci mista brnenska prehrada

V první fázi půjde o čtyři stanoviště – Kozí horka, Pod Sokolským koupalištěm, Pod Dymou a Rokle. Na všech čtyřech stanovištích bude vybudován grilovací stůl včetně nerezových roštů. V okolí dojde k úpravě terénu do roviny tak, aby bylo místo bezpečné. K vybavení bude patřit také piknikový stůl a odpadkový koš.

„Chceme co nejrychleji připravit veškeré dokumentace proto, abychom již od příští letní sezóny mohli na přehradě lidem umožnit grilování,“ uvedl náměstek primátora Martin Ander.

Projekt navazuje na nedávno dokončenou investici „Zvýšení atraktivity Brněnské přehrady“, kde město Brno vybudovalo na nejexponovanějších místech – Rakovecká zátoka, Sokolské koupaliště, Rokle a Kozí horka – nové veřejné WC, převlékárny, sprchy, dětská hřiště a venkovní posilovací stroje. Celková investice projektu byla ve výši 20 milionů korun Kč.

Zdroj: MMB


Související články:

Komentáře 

 
0 #2 Honza 2015-11-27 14:58
Jste velmi všímavá, paní Věro - ano je to tak, probíhá tam těžká cenzura! Kluci si tam zřejmě vytvořili politicko-propagandistick é centrum s klamavou doménou brnosever.cz, tak aby to budilo dojem, že jde o oficiální stránky MČ Brno-Sever a krmí voliče cenzurovanými informacemi...

Naštěstí voliči poděkovali Mgr. Janu Mandátovi za jeho "práci" 312-ti hlasy (výsledek voleb 2014).
 
 
0 #1 Věra K. 2015-11-27 14:45
Přátelé čtenáři POZOR na web Brnosever.cz!

NA SERVERU BRNOSEVER.CZ PROBÍHÁ CENZURA KOMENTÁŘŮ! Pod články pana Mandáta (kandidát v komunálkách za STAN) bylo několik čtenářských komentářů, které ani nebyly nikterak vulgární, jen se možná politicky nehodily do krámu. Vydržely tam pár hodin, poté byly smazány...

Takže buď pan Mandát, nebo pan administátor Měkyna (Mandátův kámoš z TOP09) cenzurují názory čtenářů! Jako za komunistů? Pánové by měli přiznat barvu!

Totéž se zřejmě týká i serveru Brnostred.cz, který má stejného vlastníka - tedy pana Měkynu :)

Čili demokratům doporučuji nečíst...
 

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...