Bruslařská sezona na Kraví hoře zahájena

Brno, 8. prosince 2016 - Kluziště na Kraví hoře zahájilo tento týden bruslařskou sezónu, která potrvá až do konce února roku 2017. Pro všechny vyznavače zimního sportů jsou připravena dvě kluziště, jedno pro veřejnost a druhé pro hobby hokej. Obě kluziště se nachází v přední části Sportovního a rekreačního areálu a jsou podle své polohy nazvány horní a spodní.

brusle hokej

Horní kluziště slouží sportovnímu vyžití tzv. hobby hokeji, přičemž ledová plocha je vybavena hokejovými brankami a je možné si kluziště pronajmout v jednotlivých časových blocích. Pronájem je umožněn po celý den a celý týden a vzhledem k tomu, že zájem o kluziště je mimořádný, je nutné se včas objednat.

Vstupné na veřejné bruslení na spodní kluziště zůstává stejné jako loni, tzn. dospělí zaplatí 50 Kč za časový blok. Cena za děti do 15 let, seniory, ZTP a děti s doprovodem činí 30 korun. Kluziště jsou opět upravována odborně strojově, malou a velkou rolbou. Na místě je také tradiční zázemí na odložení bot a přezutí.


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...