V Žebětíně se uskuteční setkání chovatelů akvarijních ryb

Brno, 19. října 2012 – Všechny nadšence pro chov akvarijních ryb zve brněnský spolek pro akvaristiku Cyperus a Český klub chovatelů halančíků v sobotu 20. října do Žebětína. V konferenční místnosti tamního hotelu Žebětínský dvůr se totiž uskuteční tradiční přednášková konference Akvaristický podzim.

tercovec

V hlavních přednáškových blocích seznámí návštěvníky Anton Lamboj s ekologií a rozšířením afrických cichlid ze severního Gabunu, Vlado Fábory se podělí o zážitky z Francouzské Guyany a Luděk Bogdan povypráví o největším akvaristickém trhu v Asii, čínském Huadiwanu. V průběhu akce proběhne také miniburza halančíků a méně běžných akvarijních ryb a rostlin.

Program konference Akvaristický podzim:

8.30 Presence, výměna ryb

9.30 - 12.00 Dopolední blok přednášek

12.00 - 13.00 Oběd

13.00 - 16.30 Odpolední blok přednášek

Konferenční poplatek je pro členy spolků v rámci AKVA - CZ 150 Kč. Ostatní akvaristé za účast na akci zaplatí 200 Kč. V částce je zahrnut oběd, sborník a organizační náklady. Konference je jednu z akcí Unie akvaristů ČR AKVA CZ.

(red)


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...