Lanové centrum v neděli startuje sezónu. Představí nový okruh lanovek

Brno, 28. března 2012 – V neděli 1. dubna zahajuje novou sezónu Lanové centrum PROUD Brno, které je součástí Střediska volného času Lužánky. Hlavní atrakcí odpolední akce pro veřejnost je nový okruh lanovek. Pět sjezdů patří s celkovou délkou téměř 300 metrů k nejdelším v republice. Lanovky budou slavnostně spuštěny ve 14.00 hodin.

lanove_centrum

„Chtěli jsme přijít s něčím novým. Nápad na lanovky vznikl při stavbě lanových překážek v terénu, které během roku realizujeme. Je to oblíbené zpestření programů pro děti i firemních teambuildingů a těší nás, že takovou atrakci můžeme nabídnout i u nás v centru," vysvětluje vznik myšlenky vedoucí Lanového centra Lukáš Sedliský.

Návštěvníci si kromě jízdy na lanovkách mohou vyzkoušet vše z nabídky lanového centra – nízké i vysoké lanové překážky, lezeckou stěnu, adrenalinové skoky i velký zhup z výšky 10m. Pro děti bude připravený skákací hrad, trampolína, malování na obličej a obří nafukovací skluzavka.

Lanové centrum provozují Lužánky na Lesné od roku 2003. V nabídce figurují výukové programy pro školy, akreditované kurzy stavby lanových překážek, příměstské tábory pro děti od 6 let i pro mladistvé do 18 let, ale i firemní akce na klíč. Pro veřejnost jsou lanové překážky dobrou volbou pro aktivní odpočinek.

Bližší informace k akci najdete na oficiálních stránkách Lanového centra Brno.

foto: archiv Lanové centrum Brno


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...