Hasiči předali hračky dětem z Popáleninového centra FN Brno

Brno, 22. prosince 2011 (MEDIAFAX) - Dobrovolní hasiči z Velké Bíteše předali adventní sbírku hraček a sladkostí dětem na Dětském oddělení Kliniky popálenin a rekonstrukční chirurgie Fakultní nemocnice Brno (FNB). Hasiči, kteří sbírku uspořádali, předali dětem hračky ve středu. "Podnět ke sbírce ve Velké Bíteši dala obdobná akce hasičů Zlínského kraje pro urgentní příjem Krajské nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně," vysvětlila mluvčí Fakultní nemocnice Brno Mrázová.

detiFNB

Sběr hraček se na požární stanici konal od 1. do 14 prosince. "Větší děti na lůžkovém oddělení dostali legendární figurku Igráčka nebo sadu dárkových modelů hasičských aut. Menší děti pak plyšového Dráčka Soptíka a hasičské kšiltovky, které si po propuštění mohou vzít s sebou," uvedla mluvčí s tím, že pro ambulanci byla k dispozici pravítka, omalovánky, pastelky a sladkosti.

Lenka Horáková, foto: FNB

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...