Proběhl se po policejním autě a skončil v cele

Brno, 10. června 2011 - Policisté z Obvodního oddělení Brno-střed se včera nestačili divit vlastním očím. Po policejním vozidle zaparkovaném přímo před služebnou se v brzkých ranních hodinách probíhal jednadvacetiletý mladík. Škoda Octavia vybavená zvukovým i světelným zařízením zřejmě zlákala opilého muže, ten vyskočil na kufr vozu, poté přeběhl na střechu, skočil na přední kapotu a upadl.

policie-octavia-strecha250

Svým jednáním tak způsobil škodu nejméně 10 000 korun. Policisté u mladíka provedli orientační dechovou zkoušku s výsledkem 1,71 promile alkoholu a následně ho ubytovali v policejní cele. Po řádném vystřízlivění si muž vyslechl podezření z přečinu výtržnictví a byl propuštěn na svobodu. Za své ranní dobrodružství si může vysloužit až dvouletý pobyt za mřížemi.

zdroj: Policie ČR


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...