Mezinárodní šampionát jízdních policistů vyvrcholil v sobotu v Panské líše

Brno, 30. května 2011 - Mezinárodní policejní mistrovství ČR v jezdectví vyvrcholilo v sobotu v brněnském jezdeckém areálu Panská lícha. Ceny nejlepším jízdním policistům předal jihomoravský hejtman Michal Hašek, který nad celým šampionátem převzal záštitu.

jizdni_policie-zavody250

Jízdní policisté soutěžili v trojici disciplín: crossové jízdě přes přírodní překážky, skokovém parkúru a speciálním policejním parkúru. Hejtman Michal Hašek vyzdvihl důležitost podobných dovednostních šampionátů, kdy jejich účastníci mohou v soutěži získané zkušenosti uplatnit při výkonu své služby.

jizdni_policie-hasek250„Policii považuji za významnou součást Integrovaného záchranného systému, za garanty bezpečnosti a veřejného pořádku, který se osvědčil v mnoha náročných situacích,“ zdůraznil přitom Michal Hašek.

Součástí šampionátu byl i bohatý doprovodný program, mistrovství bylo součástí letošního ročníku festivalu Brno – město uprostřed Evropy.


zdroj: Jihomoravský kraj


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...