Centrum pro rodinu získalo příspěvek od společnosti Brother International

Brno, 12. dubna - Dne 15. března 2011 společnost Brother International CZ podpořila brněnskou neziskovou organizaci Centrum pro rodinu a sociální péči (CRSP) finančním darem ve výši 12.000 Kč. Tato částka byla předána formou černobílé laserové tiskárny.  Věcný dar bude použit na humanitární, vzdělávací a sociální účely v souladu s činností Centra pro rodinu a sociální péči.

 

Brother

Dětský PC tábor

O jarních prázdninách, v týdnu od 14. do 18. března, probíhal v centru příměstský dětský PC tábor, na podporu počítačové gramotnosti mládeže ve věku od 10 do 16 let. 15. března proběhlo slavnostní předání nových kancelářských zařízení přímo při výuce dětského PC kurzu v prostorách centra. Za Brother International CZ předala Mgr. Silvie Malatová  zástupkyni ředitele neziskové organizace paní Marcele Ondrůjové tyto dary pod záštitou globálního projektu „At your side“ („Na Vaší straně“) společnosti Brother.

Již v loňském roce se rozhodla firma Brother přispět svým finančním darem na projekt podporující vzdělávání seniorů, a letos podpořila kurz věnovaný dětem.  Zástupci společnosti uvedli, že mají v plánu pomáhat i v letech budoucích.


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...