Moravská vinařství se představí na mezinárodním veletrhu v Bratislavě

Mikulov, 21. ledna 2013 – Tento týden začíná na bratislavském výstavišti Incheba Expo mezinárodní veletrh gastronomie Danubius Gastro. Ve společné expozici Vinařského fondu ČR se zde představí také zástupci České republiky, konkrétně vinařství Volařík, Špalek, Dufek, Krist, Popela, Čech, Vinofolu a Nové vinařství. Návštěvníci veletrhu budou mít možnost ochutnat vína od 24. do 27. ledna.

Vinex-degustace250

Souběžně s gastronomickým veletrhem probíhá i veletrh cestovního ruchu ITF Slovakiatour. V loňském roce navštívilo tyto veletrhy přes 70 tisíc návštěvníků a účastnilo se jich přes 800 vystavovatelů z více jak 20 zemí. Naši vinaři tak mají unikátní možnost, jak odborné i široké veřejnosti na Slovensku představit moravská vína.

Zdroj: Vinařství Volařík


Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...